Tuinmeubel Outlet Oss

Aluminium

Aluminium is een materiaal dat in onze tuinmeubelcollecties veelvuldig wordt gebruikt. Eigenschappen van het materiaal zijn veelal ook voordelen. Aluminium heeft grote voordelen voor gebruik buitenshuis, het is een materiaal met een licht gewicht en dus makkelijk verplaatsbaar. Een ander voordeel is dat aluminium niet roest. De roestbestendigheid wordt verstrekt door een oppervlaktebehandeling. Onze collecties zijn behandeld zodat de oppervlakte meer kras en roestbestendig is. Door gebruik buitenshuis is er altijd wel de mogelijkheid dat er (licht)oppervlakkig vuil en een lichte vorm van corrosie ontstaan. Dit heeft echter geen blijvende effecten, het trekt niet in het materiaal  en is makkelijk te verwijderen.

Onderhoud:
Het is raadzaam meubilair regelmatig te reinigen met water en zachte zeep. Gebruik geen schurende of bijtende producten of “krassende” sponzen.
Een aanrader is om uw meubel 1 a 2 per jaar met een aluminium polisher te behandelen. Wat u hiermee doet staat gelijk aan het in de turtlewax zetten van uw auto. Met als doel de kleur en shine van de coating in tact te houden.

© 2024 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen