Tuinmeubel Outlet Oss

Natuursteen

Technische eigenschappen:
Natuursteen is een milieuvriendelijk natuurproduct, met een uniek en levendig uiterlijk. Bovendien is het een functioneel en duurzaam materiaal, dat voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen geschikt is. De aardkorst waarop wij leven bestaat voor een belangrijk deel uit natuursteen. Daardoor is de voorraad haast onuitputtelijk en wordt natuursteen in vrijwel alle landen gewonnen. De vorming van de aardkorst en dus natuursteen is een ingewikkeld geologisch proces, dat tot op de dag van vandaag doorgaat. Aardbevingen en vulkaanuitbarstingen zijn hier het meest tastbare bewijs van. Dit geologische proces bepaalt het uiterlijk en de eigenschappen van natuursteen. Doordat geen plek ter wereld dezelfde geologische ontwikkeling doormaakt is geen natuursteen gelijk.

Omdat natuursteen uit de aarde gewonnen wordt, zijn de eigenschappen en kenmerken afhankelijk van de natuurlijke samenstelling van de steen. Deze samenstelling ligt niet zo strikt vast als bij een door de mens geproduceerd product. Natuursteen kan hierdoor kenmerken hebben welke niet bekend zijn, of onvoldoende getoond kunnen worden in de showroom, verborgen zijn onder het oppervlak of pas bij het gebruik tot uiting komen.

Onderstaand een korte opsomming van enkele positieve eigenschappen:

  • Vorstbestendigheid
  • Lage absorptiegraad, een gering risico op vlekken
  • Bestendig tegen invloeden van buiten
  • Wordt niet snel warm

Onderhoud:
De tafels zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. U kunt de natuurstenenproducten het beste schoonmaken met lauw water en een speciaal reinigingsmiddel. De gangbare reinigingsmiddelen bevatten veel zuren die u juist moet vermijden. Vermijd hete pannen en zure sappen op de tafel.

Onze producten:
Voor natuurstenentafels zijn onderhoudsproducten ontwikkeld:

Natuursteen Reiniger:
Reinigt en verwijdert vuil, vlekken, vogelpoep en overige aanslag door luchtvervuiling. Geschikt voor alle glad gepolijste soorten tafelbladen van natuursteen zoals marmer, graniet etc. Product bevat geen bijtende zuren en zal daardoor alle overige oppervlakten niet aantasten. Ook geschikt voor het reinigen van binnenvloeren van natuursteen

Natuursteen Nano protector:
Nano Natuursteen Beschermer is speciaal ontwikkeld voor het vuil-, vet-, olie-, en waterafstotend maken van natuursteen tafels. Voorkomt kalkaanslag, groene aanslag en verkleuring. Vervuilingen trekken niet meer in de ondergrond. Gebruik Natuursteen Reiniger voor regulier onderhoud en het verwijderen van oppervlaktevuil en aanslag. De beschermende laag wordt niet aangetast.

© 2024 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen