Tuinmeubel Outlet Oss

Polywood

De nieuwste trend op het gebied van tuinmeubelen. Dit materiaal is een 100% kunstmatig alternatief voor hout. Het heeft wel de uitstraling van “echt” hout maar niet de nadelen. Het is licht in gewicht en haarscheurtjes, vergrijzing, vervorming, en splintervorming zijn uitgesloten. Artwood hoeft ook niet gecoat of gelakt te worden maar wordt direct op de gewenste kleur (inclusief de karakteristieke nerfstructuren van hout) geproduceerd, hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi egale kleuring. LET OP: Glas kan werken als een vergrootglas, omdat artwood een kunstmatig product is kan dit smelten!

onderhoud:

Polywood cleaner en protector:
De Cleaner verwijdert vuil en vet, olie, schadelijke stoffen en schimmel. De Protector is een bijna onzichtbare beschermer die helpt voorkomen dat voedsel (koffie, ketchup, rode wijn, olijfolie enz.) in het Artwood binnendringt en vlekken veroorzaakt en maakt het dus water- en vuilafstotend.

© 2022 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen