Tuinmeubel Outlet Oss

Recycled Teak

Aanbevelingen bij het gebruik van Recycled teak producten:
Het is raadzaam de aanbevelingen hieronder op te volgen, zo heeft u het langst plezier van uw aankoop

Recycled teak items zijn een zuiver natuurproduct gemaakt van recycled teakhout. Door de aanschaf van dit product, krijgt u gegarandeerd een uniek item  in handen en geeft u het hout een tweede leven.

Doordat het een recycled natuurproduct betreft heeft elke individuele tafel (blad) een eigen structuur en uitstraling. Ongelijkheid in afmeting en structuur zijn een eigenschap van het hout , elke product is hierdoor uniek!

Ook bij normaal gebruik zullen er in het tafelblad (haar-) scheurtjes en openingen ontstaan, dit doet echter niets af aan de kwaliteit of levensduur van de tafel maar kenmerkt juist de “charme” van het product.

De tafels en bladen hoeven in principe niet behandeld te worden. Door de weersinvloeden zal het hout langzaam van kleur veranderen in een mooi grijze tint. Wilt u dit voorkomen dat zijn er enkele middelen op de markt om u hierbij te helpen. Deze middelen veranderen echter wel de “uitstraling” van het hout en bieden geen enkele verbetering in de kwaliteit of levensduur. Ons advies is dan ook de tafel of tafelblad enkel  te reinigen met lauw water (absoluut geen hogedrukreiniger gebruiken) en groene zeep of soda.  Reinig de tafel nooit met agressieve middelen. Indien u  toch een ander middel wenst te gebruiken test altijd de uitwerking op een onopvallende plaats (onderkant tafelblad.)

Wij willen nogmaals benadrukken dat alle bovenstaande punten unieke eigenschappen van het materiaal zijn. Reclamaties waarbij een van deze punten de reden van reclameren is kunnen/zullen dan ook niet gehonoreerd worden.

© 2024 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen