Tuinmeubel Outlet Oss

RVS

De RVS tuinmeubels uit de collectie van Tuinmeubeloutletoss.nl zijn gemaakt van Roest Vast Staal klasse 304. Ondanks het feit dat RVS bekend staat als een materiaal dat niet roest, kan er een lichte vorm van oxidatie optreden. Om er zeker van te zijn dat er geen oxidatie ontstaat op uw meubel kunt u gebruik maken van een RVS Cleaner en Polisher.  Mocht er toch al oxidatie zijn opgetreden, dan dient u dit eerst te verwijderen met de RVS Rust remover.

De RVS Cleaner en Polisher creeert een soort onzichtbare beschermlaag rond het RVS

  • Helpt roestaanslag op RVS voorkomen
  • Bevat corrosie-voorkomers
  • Helpt het nieuwe uiterlijk voor lange tijd te behouden
  • Dit voorkomt vliegroest

Als RVS wordt blootgesteld aan de buitenlucht waarin zich zout of chloordampen bevinden (bijvoorbeeld binnen een straal van 15 km van de zee of dichtbij een zwembad), dan zal op het oppervlak van RVS snel roestaanslag ontstaan. Geen enkel product kan roestaanslag in deze omstandigheden compleet voorkomen, maar deze Roest Voorkomer vertraagt het ontstaan van deze roestvorming aanzienlijk. Met betere bescherming is dus minder onderhoud nodig.

U zult rvs producten 1 a 2 maal per jaar moeten behandelen dit om het mooi te houden en te beschermen tegen vliegroest en vuil uit de buitenlucht.

© 2022 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen