Tuinmeubel Outlet Oss

Teakhout

Technische eigenschappen:
De duurzaamheid vindt zijn oorsprong in het hoge gehalte aan natuurlijke oliën. Het hout is rotbestendig en heeft een hoge weerstand tegen inwerking van ongedierte. Teakhout is uiterst stabiel en schelpt/krimpt dus nauwelijks. Echter krimpscheurtjes kunnen altijd voorkomen in teakhout.

Jong teakhout heeft een lichtere (gelige) kleur. Bij volwassen teakhout is de kleur donkerder (goudbruin) en is de afstand tussen de jaarringen kleiner. Goed teakhout heeft een rustige structuur. Een uniforme kleur duidt op een goede selectie en eenvormige kwaliteit.

Onderhoud:

Reiniger en hersteller
Reiniger en hersteller in één, die eenvoudig diep ingetrokken vuil, water-, wijn-, en vetvlekken op teak verwijdert, het hout terug naar de oospronkelijke kleur bleekt en de bovenlaag herstelt. Ook geschikt voor gebruik op alle overige ongelakte en ongebeitste houtsoorten.

Beschermer:
Teak Care Beschermer 3 voor een langdurige bescherming op Teak en overige kostbare houtsoorten tegen snel grijs verweren, UV, vervuiling, vlekken en vermijdt achteruitgang en veroudering van het hout. De polymeren maken het hout waterdicht (laten het wel ademen) en voorkomen dat het zwart wordt. De grondstof (hars van de Tectona Grandis) zorgt voor een optimale bescherming zonder verkleuring.

© 2024 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen