Tuinmeubel Outlet Oss

Vlechtwerk

Alle gevlochten meubelen zijn weerbestendig. De draad waarmee gewerkt wordt is UV bestendig, wat betekent dat deze draad kleurvast is en niet gaat uitharden. U kunt ze dan ook het gehele jaar buiten laten staan Wij raden wel aan bij vriezend weer het gebruik van de Wicker tuinmeubelen enigszins te vermijden en de meubelen af te dekken, vorst maakt het draadwerk namelijk minder buigzaam.

Het Wicker kunt u het beste reinigen met lauw water en een zachte borstel, spons of doek eventueel aangevuld met een sopje of groene zeep. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen voor uw meubelen zoals  allesreinigers of chloor. Spoel na met lauw schoon kraanwater.

Let wel er zijn diverse soorten vlechtwerk, platte draad, rond 2mm-6mm-8mm-12mm en al deze verschillen zorgen ervoor dat in het gebruik alle vlecht soorten zich anders hoeden. De kwaliteit is afhankelijk van de gebruikte soorten kunstof hierbij mag aangenomen worden dat de goedkopere producten een kunstof hebben waarbij de nafta bij blootstelling aan zon/daglicht en dus UV straling sneller uit een product trekken waardoor de levensduur korter is dan bij een hoogwaardiger gebruikte kunstof. De betere kunstof vlechtsoorten kenmerken zich dat deze bij -40 garden en +40 graden geen onderscheid hebben in buigzaamheid en dus onder beide extreme zich hetzelfde verhouden. 

Onderhoud:

Nano protector:
Beschermer op basis van Nano-technologie. Dé ultieme en langdurigste bescherming tegen alle soorten vuil en vlekken, waaronder bomenhars, vogeluitwerpselen, insecten, (zoute) zeelucht, zure regen, industriële neerslag en roet- en metaaldeeltjes. Voorkomt uitdroging en verkleuring. Uitermate bruikbaar op het vlechtwerk met een grove draad, zoals Ecolene en Viro. De beschermende coating tast het materiaal niet aan.

© 2022 - Tuinmeubel Outlet Oss is een handelsnaam van - KVK: BTW: krijgt van haar klanten een 8,1/10 gebaseerd op 14 stemmen