0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ligbedden

Liggbedden, loungers en relaxbedden, het kent vele benamingen. Ideaal voor in de tuin om op te loungen, lekker zonnebaden of genieten van een goed boek. De meeste ligbedden zijn voorzien van een verstelbare rugleuning, echter niet alle. Op deze pagina vindt u meerdere ligbedden van verschillende merken en materialen. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie.Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)
Onze ligbedden

Ligbedden-Loungers-Relaxbedden er vele benamingen voor een mooie ligstoel waar je lekker getrekt op kunt liggen. Dit kun je doen om lekker te zonnebaden of een leuk boek lezen. De meeste ligbedden hebben een verstelbare rug, echter niet elk ligbed kan volledig plat zodat u op de buik kunt liggen. Het aanbod in materialen varieerd van teakhout, aluminium, texfibre, stof, kunstof, rvs tot vlechtwerk. Er zijn bedden welke stapelbaar zijn of makkelijk doormiddel van wielen verrijdbaar zijn. Ook hierin heeft Tuinmeubeloutletoss.nl een aantal toonaangevende merken zoals Gloster, Hartman, Borek, Beach7, Beach7clubcollection, Garden Impressions en nog meer!

Ligbed merken

In onze fysieke winkel en via onze webwinkel verkopen wij meerdere merken ligbedden. Hieronder vindt u een overzicht van alle merken die wij aanbieden:

  • Beach7
  • Bellagio
  • Garden Impressions
  • Hitch and Co
  • Sens Line

 

Materialen

Wij bieden meerdere soorten materialen aan voor onze ligbedden en de kussens voor op de ligbedden. Onze ligbedden zijn gemaakt van: aluminium, kunststof en teakhout.

Verstelbaarheid

De meeste ligbedden zijn wel verstelbaar, maar sommige niet. Het is belangrijk vooraf af te wegen of u een verstelbare of vaste ligbed wilt. Een verstelbare is ook te gebruiken om op de buik in te zonnen, een vaste stoel heeft vaak een standaard hoek. Dus deze is alleen te gebruiken om in te zitten.

Klantenservice

Wij adviseren u graag over onze ligbedden. We kunnen u tips geven voor het kiezen, of zelfs geheel met u meedenken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze fysieke winkel in Oss! Dan kunnen we u meteen alles vertellen.