Gloster tuinmeubelen

Bent u op zoek naar Gloster tuinmeubelen? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuinmeubeloutletoss.nl, we bieden in onze winkel een grote hoeveelheid met Gloster meubelen. Het aanbod van tuinmeubelen van dit merk kan van tijd tot tijd verschillen. Hou onze website in de gaten voor het laatste aanbod of neem contact met ons op.

Tuinmeubelen en loungesets
De drie meest populaire sets van Gloster vindt u standaard op deze pagina. Dit zijn de Loungeset, Lounge fauteuil en het ligbed. De loungeset is uitgevoerd in leicatex en is standaard sterk in prijs verlaagd. Voor alle producten van Gloster geldt weg = weg, we kunnen niet garanderen dat we in de toekomst weer nieuwe sets van dit merk zullen aanschaffen. De witte fauteuil is gemaakt van een leicatex uitvoering en komt apart van de rest van de set. Deze fauteuil is ook blijvend sterk in prijs verlaagd en ook hierop geldt weg = weg. Tot slot hebben we het ligbed, een erg comfortabel bed gemaakt van blauwe leicatex. Het frame is van RVS.

0 producten

Helaas, geen producten gevonden

Voor deze categorie zijn er geen producten gevonden. Gebruik onze zoekfunctie om het juiste product te vinden of ga terug naar de home pagina.

Naar homepage Zoekmachine